MENU
Головна » 2018 » Март » 15 » Семінар-практикум вчителів іноземних мов
12:45
Семінар-практикум вчителів іноземних мов

14 березня 2018 року на базі ЗЗСО с. Кременець проведено  районний семінар-практикум для вчителів англійської та німецької мов на тему: «Зміст уроку іноземної мови відповідно до концепції Нової української школи».

 Після теоретичної частини семінару відбувся творчий звіт учителів Клебанської М.М. та Рури І.П., які не лише поділились досвідом роботи над темою семінару , а й продемонстрували практичні розробки над своїми проблемними питаннями.

 В рамках семінару вчителями було проведено майстер клас за участю вчителів району, та було презентовано відкриті уроки з англійської та німецької мов.

 Тему уроку з німецької мови у 9 класі «Подорож до Берліну» Клебанська Марія Миколаївна пов’язала з культурними особливостями столиць Німеччини та України.

 Тему уроку з англійської мови у 1 класі «Дні тижня» висвітлила Рура Ірина Петрівна, та запропонувала велику кількість вправ для розвитку комунікативної компетенції у дітей початкових класів.

 Учні продемонстрували хороші знання, вміння та навички з даних предметів. На уроках були представлені всі види мовленнєвої діяльності, використані різні форми і методи індивідуальної та групової роботи, інтерактивні вправи.

 Вчителі, присутні на семінарі, тепло подякували Клебанській М.М. та Рурі І.П. за педагогічну майстерність, професіоналізм та творчість. В роботі семінару також взяли участь : методист Рожищенського РМК Мохнюк В.М., директор закладу загальної середньої освіти с. Кременець Трачук Л.С., та завуч з навчально-виховної роботи закладу загальної середньої освіти с. Кременець Войтюк Я.В. (детально фото)

Переглядів: 462 | Додав: Zahar2008 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Хостинг від uCoz