MENU
Головна » 2018 » Март » 19 » Тиждень англійської мови
12:39
Тиждень англійської мови

З 12.03 по 16.03 2018 року учителем англійської мови Клебанською М.М. було проведено тиждень англійської мови.

        Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей.

         Оволодіння англійською мовою потребує часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось із традиціями та звичаями країни, мову якої вивчаємо. Метою проведення тижня англійської мови є:

  • удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови;
  • розвиток творчих здібностей учнів;
  • мотивація дітей до вивчення англійської мови.

У понеділок 12.03 для учнів початкових класів було проведено конкурс малюнків «Моя улюблена англійська літера», а для учнів старших класів було показано мотиваційне відео «5 причин вивчати англійську мову».

У вівторок 13.03 для учнів початкових класів була проведена весела перерва на тему «Вивчаємо назви тварин англійською мовою», а для учнів старших класів було запропоновано квест-гру «Цікава англійська».

У середу 14.03 на базі нашої школи відбувся районний семінар для вчителів іноземних мов, а також проведено день педагогічної майстерності вчителів школи Клебанської М.М. та Рури І.П.

У п’ятницю 16.03 відбулася весела перерва «Рахуємо від 1 до 20 англійською мовою», та брейн-ринг для учнів 6 класу «Хто знає англійську краще?».

Мета заходу була досягнута, адже учні отримали позитивні емоції та спробували свої сили з англійської мови.

Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня англійської мови! Бажаємо й надалі перемагати й показувати гарні результати та бути завжди такими позитивними, активними та творчими!!!!

(Детально фото)

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 551 | Додав: Zahar2008 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Хостинг від uCoz