MENU
Головна » 2017 » Апрель » 24 » Тиждень знань з безпеки життєдіяльності у ЗОШ І - ІІІ ст. с. Кременець
08:50
Тиждень знань з безпеки життєдіяльності у ЗОШ І - ІІІ ст. с. Кременець

 

З 18 по 21 квітня 2017 року у школі було проведено тиждень знань з безпеки життєдіяльності.

Класними керівниками та класоводами були проведені заняття з вивчення правил безпеки життєдіяльності: обережність у поводженні з вогнем, газом, побутовою хімією, ліками, електричними приладами (в 1 кл. – «Правильно переходь дорогу на зупинці», ,,Перша допомога», ,,Наодинці вдома», в 2 - 3 кл .- «Будь обережним. Правила безпечної поведінки з побутовими приладами, газом, водою, вогнем», в 4 кл. – вікторина юних пожежників, в 7 кл. – година спілкування «Небезпечні предмети і речовини», в 5 - 6 кл. – бесіда «Безпека – небезпека», в  10 кл. – заняття «Безпечна електрика».Вчителем основ здоров’я було проведено усний журнал «Безпечна життєдіяльність».

Під час проведення тижня було ознайомлено батьків із зверненням щодо необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки у  надзвичайних ситуаціях, що виникають при порушенні життєвого процесу у побуті.

В шкільній бібліотеці було організовано виставку літератури «Твоя безпечна життєдіяльність». Було оновлено матеріали відповідної тематики на стендах у фойє школи. (Детально фото)

Переглядів: 438 | Додав: Zahar2008 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Хостинг від uCoz